Menu
Your Cart

Dom-Elzett

Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000103
Cilinderes bevéső reteszzár. Bel- és kültéri ajtókhoz is ajánlott. Kiegészítő zár.Illik a magyar cserepiacraNagyon keskeny profilokhoz is alkalmasKiegészítő zárAcél retesz, nagyobb biztonság  ..
8.690 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000087
Cilinderes bevésőzár. Univerzális kivitel, az ajtó nyitásiránytól függetlenül használható. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. A csapda zajcsökkentővel ellátott, ezáltal csendes működésű. Használható kívül kilincs nélküli (gombos cím) ajtókhoz is.Univerzális, mindkét nyitásirányban használhatóHalk, komfor..
1.490 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000086
Cilinderes bevésőzár. Univerzális kivitel, az ajtó nyitásiránytól függetlenül használható. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. A csapda zajcsökkentővel ellátott, ezáltal csendes működésű. Használható kívül kilincs nélküli (gombos cím) ajtókhoz is. MABISZ által minősített.Univerzális, mindkét nyitásirányba..
4.990 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000088
Faajtókhoz alkalmas Elzett Serie 110 cilinderes bevésőzár balos kivitelben. A DM méret 55 mm, vagyis az előlap külső széle és a zárbetét/kilincs közepe közötti távolság. A kilincstengely és a kulcslyuk közötti távolság 72 mm...
2.490 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000089
Faajtókhoz alkalmas Elzett Serie 110 cilinderes bevésőzár jobbos kivitelben. A DM méret 55mm, vagyis az előlap külső széle és a zárbetét/kilincs közepe közötti távolság. A kilincstengely és a kulcslyuk közötti távolság 72mm...
2.490 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000090
Fa ajtókhoz alkalmas, kulcsműködtetésű bevésőzár. Az előlap formája lapos, hosszúsága 235 mm, vastagsága 3 mm, anyaga acél, felülete horganyzott. A DM méret 55 mm, vagyis az előlap külső széle és a zárbetét/kilincs közepe közötti távolság. A kilincstengely és a kulcslyuk közötti távolság 72 mm...
2.490 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000091
Fa ajtókhoz alkalmas, kulcsműködtetésű bevésőzár. Az előlap formája lapos, hosszúsága 235 mm, vastagsága 3 mm, anyaga acél, felülete horganyzott. A DM méret 55 mm, vagyis az előlap külső széle és a zárbetét/kilincs közepe közötti távolság. A kilincstengely és a kulcslyuk közötti távolság 72 mm...
2.490 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000092
Kulcsos bevésőzár. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. Kilincsek, pajzsok széles körben használhatók (felerősítő lyukak DIN szerint). Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően.A csapda átfordításával a nyitási irányhoz igazíthatóDIN szabványos veretek széles skálája h..
3.790 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000093
Fogazott kulcsos bevésőzár. Kültéri ajtókhoz ajánlott.  A csapda nem állítható.  Jobbos és balos kivitel. A képen a balos látható.Erős kivitel, akár 200 kg-os ajtókhozIllik a magyar cserepiacraFogazott kulcs, nagy biztonságAcél retesz, nagyobb biztonságJavasolt felhasználási terület: közép..
34.990 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000096
Kulcsos rászegező zár. Nosztalgikus kivitel. Bel- és kültéri ajtókhoz is ajánlott. Külön jobbos balos változat. Nosztalgia kivitelIllik a magyar cserepiacraPrémium felületkezelésAcél retesz..
9.990 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000098
Kulcsos, kétnyelvű bevésőzár. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően. Használható kívül kilincs nélküli (gombos cím) ajtókhoz is. Illik a magyar cserepiacraA csapda átfordításával a nyitási irányhoz igazíthatóKülső..
4.890 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000099
Cilinderes bevésőzár. Bel- és kültéri fa ajtókhoz is ajánlott. Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően. Használható kívül kilincs nélküli (gombos cím) ajtókhoz is. MABISZ által minősített. Illik a magyar cserepiacraA csapda átfordításával a nyit..
7.990 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000100
Fogazott kulcsos bevésőzár. Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. A csapda átfordításával a nyitási irányhoz igazíthatóIllik a magyar cserepiacraAcél retesz a nagyobb biztonságért.Fogazott kulcs, nagy biztonság..
7.790 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000101
Fogazott kulcsos bevésőzár. Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. A csapda átfordításával a nyitási irányhoz igazíthatóIllik a magyar cserepiacraAcél retesz a nagyobb biztonságért.Fogazott kulcs, nagy biztonság..
7.390 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000104
Cilinderes váltós bevésőzár. Bel- és kültéri fa ajtókhoz is ajánlott.Kilincsek, pajzsok széles körben használhatók (felerősítő lyukak DIN szerint).Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően.MABISZ által minősített. Emelt biztonságA csapda átfordításával ..
4.390 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000106
Kéttollú fogazott kulcsos bevéső reteszzár. Kültéri ajtókhoz ajánlott. Kiegészítő zár. Erős, acél retesz. Emelt biztonságErős kivitel, akár 100 kg-os ajtókhozIllik a magyar cserepiacraFogazott kéttollú kulcs, nagy biztonságAcél retesz a nagyobb biztonságért...
8.690 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000107
Azonos kulccsal működtethető zárak. Az ár 1 db termékre vonatkozik. Kéttollú fogazott kulcsos bevéső reteszzár. Kültéri ajtókhoz ajánlott. Kiegészítő zár. Erős, acél retesz. Emelt biztonságErős kivitel, akár 100 kg-os ajtókhozIllik a magyar cserepiacraFogazott kéttollú kulcs, nagy biztonság..
9.990 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000108
Cilinderes bevésőzár. Bel- és kültéri ajtókhoz is ajánlott. A csapda átfordításával a nyitási irányhoz igazíthatóKülső kilincs nélküli ajtókhoz használhatóIllik a magyar cserepiacraAcél retesz, nagyobb biztonság..
15.990 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000126
Kulcsos bevésőzár. Univerzális kivitel, az ajtó nyitásiránytól függetlenül használható. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. A csapda zajcsökkentővel ellátott, ezáltal csendes működésű. Könnyű karbantartás, a beépített olajzó rendszernek köszönhetően. Megnövelt élettartam. Univerzális, mindk..
3.390 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000127
Cilinderes bevésőzár. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. Kilincsek, pajzsok széles körben használhatók (felerősítő lyukak DIN szerint).Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően.MABISZ által minősített. Emelt biztonság A csapda átfordításával a nyitási i..
3.890 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000129
Kulcsos bevésőzár. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. Kilincsek, pajzsok széles körben használhatók (felerősítő lyukak DIN szerint).Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően. A csapda átfordításával a nyitási irányhoz igazíthatóDIN szabványos veretek széles ..
2.690 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000132
Cilinderes bevésőzár. Bel- és kültéri fa ajtókhoz is ajánlott. Kilincsek, pajzsok széles körben használhatók (felerősítő lyukak DIN szerint).Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően.MABISZ által minősített. Külső kilincs nélküli ajtókhoz használható..
4.590 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000133
Kulcsos bevésőzár. Beltéri fa ajtókhoz ajánlott. Kilincsek, pajzsok széles körben használhatók (felerősítő lyukak DIN szerint).Univerzális csapdájú, a csapda átfordítható az ajtó nyitásirányának megfelelően. A csapda átfordításával a nyitási irányhoz igazíthatóEmelt biztonságDIN szabványos ..
4.590 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000323
A DOM Compact 1000 egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, egyszárnyú ajtóknál alkalmazható ajtóbehúzó. DIN 1154 szabványnak megfelelően a csukóerő nagysága EN 2/3/4, csukási sebesség állítható 160° és 15° között, a végbehúzási szakasz 15° és 0° között állítható. Jobbos és balos ajtóknál eg..
10.900 .-Ft
Brand: Dom-Elzett Cikkszám: 000343
Fa ajtókhoz alkalmas bevésőzár. Az előlap formája lapos, hosszúsága 235mm, vastagsága 3mm, anyaga acél, felülete horganyzott. A DM méret 55mm, vagyis az előlap külső széle és a zárbetét/kilincs közepe közötti távolság. A kilincstengely és a kulcslyuk közötti távolság 72mm...
2.390 .-Ft
Tételek 1 től 25-ig / összesen 78 (4 oldal)
A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.